De spelen

Populaire spelen als fietsen, levend tafelvoetbal, volleybal, badminton en jeu de boules zijn uiteraard in het programma gebleven. En wegens groot succes is het aantal videogames uitgebreid.

Nieuw tijdens deze Club Tropicana editie zijn:

Surfen en Parcours Tropical

TEAM OUTFIT

Dit jaar draait alles om het thema Club Tropicana. Doe mee en maak kans op de prijs voor het best geklede bedrijfsteam! Laat je creativiteit de vrije loop en kleed je in een outfit die past bij deze tropische sfeer.

surfing

Voor alle surfers op Strijp-T hebben we deze editie een mooie uitdaging. Teamleden rouleren, wie blijft het langst op de surfplank staan?

frisbee spel

Een combinatie van atletisch vermogen en nauwkeurigheid maken het frisbee gooien, spectaculair om te zien en intens om te spelen.

Wie scoort de meeste punten met het gooien van de frisbees op doel?

parcours Tropical

Hét teamspel vol uitdagingen en plezier! Pluk bananen uit de bananenboom en hang ze weer op de juiste volgorde terug in de boom? Probeer met je teamgenoten het andere team te verslaan.

Race games

Meer videogames!! Wie zijn de echte snelheidsduivels van Strijp-T? Neem plaats in één van de twaalf racestoelen. Racen in teams van 2 tegen 2! Teamleden kunnen rouleren, zo kunnen er meer van je team racen.

Levend tafelvoetbal

Dit jaar wederom tafelvoetballen in het groot! Een mooie sportieve uitdaging met jouw teamgenoten. Het team dat de meeste doelpunten heeft gescoord is het winnende team.

Tour of California

2 tegen 2 fietsen zo hard mogelijk de klok rond. Het gaat om best of three! Welk team gaat het hardst en komt minimaal twee keer als eerste over de finish?

Teamleden kunnen rouleren, zo kunnen er meer van je team gaan voor die snelste tijd.

Volleyball

2 teams van 6 pers. Het maakt niet uit of je boven of onderhands serveert, als die bal maar over het net gaat. Winnen daar gaat om!

Badminton

Laat je badminton skills zien in dit dubbelspel. De puntentelling doen we volgens het rallypoint systeem, waarbij elke score een punt oplevert.

Jeu de Boules

Ook dit jaar ontbreekt het populaire Jeu de Boules uiteraard niet. Er zijn weer genoeg banen dus iedereen kan inschrijven!