De spelen

Populaire spelen als fietsen, levend tafelvoetbal, volleybal, badminton en jeu de boules zijn uiteraard in het programma gebleven. En wegens groot succes is het aantal videogames uitgebreid.

Nieuw tijdens deze Club Tropicana editie zijn:

Surfen en Parcours Tropical

Bovendien wordt er dit jaar een prijs in Tropical stijl, uitgereikt aan het best geklede bedrijfsteam!

LET OP! Voor alle spelen moeten teams van minimaal 6 personen in worden geschreven.

surfing

Voor alle surfers op Strijp-T hebben we deze editie een mooie uitdaging. Teamleden rouleren, wie blijft het langst op de surfplank staan?

frisbee spel

Een combinatie van atletisch vermogen en nauwkeurigheid maken het frisbee gooien, spectaculair om te zien en intens om te spelen.

Wie gooit de meeste frisbees op doel?

parcours Tropical

Hét teamspel vol uitdagingen en plezier! Wie hangt de meeste bananen terug in de bananenboom? Probeer met je teamgenoten het andere team te verslaan.

Race games

Meer videogames!! Wie zijn de echte snelheidsduivels van Strijp-T? Neem plaats in één van de twaalf racestoelen. Racen in teams van 2 tegen 2! Teamleden kunnen rouleren, zo kunnen er meer van je team racen.

Levend tafelvoetbal

Dit jaar wederom tafelvoetballen in het groot! Een mooie sportieve uitdaging met jouw teamgenoten. Het team dat de meeste doelpunten heeft gescoord is het winnende team.

Tour of California

2 tegen 2 fietsen zo hard mogelijk de klok rond. Het gaat om best of three! Welk team gaat het hardst en komt minimaal twee keer als eerste over de finish?

Teamleden kunnen rouleren, zo kunnen er meer van je team gaan voor die snelste tijd.

Volleyball

2 teams van 6 pers. Het maakt niet uit of je boven of onderhands serveert, als die bal maar over het net gaat. Winnen daar gaat om!

Badminton

Laat je badminton skills zien in dit dubbelspel. De puntentelling doen we volgens het rallypoint systeem, waarbij elke score een punt oplevert.

Jeu de Boules

Ook dit jaar ontbreekt het populaire Jeu de Boules uiteraard niet. Er zijn weer genoeg banen dus iedereen kan inschrijven!