De spelen

Alle bedrijven op Strijp-T zijn uitgenodigd om deel te nemen. Ieder bedrijf kan met één of meerdere bedrijfsteams inschrijven.

Strijd weer mee naar die felbegeerde T-Tournament wisseltrofee! De bedrijfsteams schrijven in voor de T-Tournament spelen volleybal, badminton, jeu de boules, rokvoetbal, touwtrekken, de stormbaan en dartvoetbal. Nieuw dit jaar in de tent een Tour de France competitie en een bingo met leuke prijzen, wederom gepresenteerd door Steye van Dam. Aan de bingo kan iedereen meedoen!

En vergeet ook niet de prijs voor het best geklede bedrijfsteam!

Inschrijven van een bedrijfsteam is niet meer mogelijk!

Tour de France (NIEUW)

Aantal deelnemers: min. 2

Twee teams fietsen zo hard mogelijk de klok rond. Wie gaat het hardst en komt als eerste over de finish?

Volleyball

Aantal deelnemers: 6

Het  maakt niet uit of je boven of onderhands serveert, als die bal maar over het net gaat. Winnen daar gaat om!

Badminton

Aantal deelnemers: min. 2

Laat je badminton skills zien in dit dubbelspel. De puntentelling doen we volgens het rallypoint systeem, waarbij elke score een punt oplevert.

Jeu de Boules

Aantal deelnemers: min. 2

Tijdens deze Quatorze Juillet editie van het T-Tournament mag het populaire Jeu de Boules uiteraard niet ontbreken. Er zijn genoeg banen dus iedereen kan inschrijven!

Rok voetbal

Aantal deelnemers: 6

Dat wordt weer lachen, lekker voetballen 4 tegen 4. Het lijkt makkelijk maar je kunt je voeten niet meer zien door de rokken.

Touwtrekken

Aantal deelnemers: 6

Zet je sterkste deelnemers in tijdens het touwtrekken. (max. 6 personen per team) Met een zinderende finale over de vijver in het park!

Stormbaan

Aantal deelnemers: min. 4

De deelnemers van elk team proberen binnen de gezette tijd, zo vaak mogelijk alle obstakels te overwinnen! Blijven stormen dus!

Dart voetbal

Aantal deelnemers: min. 2

Je team scoort punten door de bal in de roos te schieten! Weer eens wat anders dan in een goal.