Registreer je team

Het T-Tournament is georganiseerd voor alle bedrijven die lid zijn van de Strijp-T community. Schrijf je bedrijfsteam(s) in voor verschillende spel/ sportelementen van jou keuze. Strijd mee naar die felbegeerde T-Tournament wisseltrofee!

Team informatie

Minimaal aantal spelers per team

Schrijf dus op tijd in! Het speelschema laat een maximum van 80 teams toe. Om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen. kunnen alleen teams van minimaal 6 deelnemers inschrijven.

Begrijp dat je wellicht niet wordt ingedeeld bij alle spelen van jouw voorkeur.

TIP! Kies een captain voor elk bedrijfsteam dat je inschrijft. Diegene is verantwoordelijk voor de inschrijving en verdere communicatie.

teamcaptain

De teamcaptain is tevens het aanspreekpunt voor de organisatie. Diegene haalt bij aanvang van het T-Tournament het speelschema en de deelnemersbandjes op. Daarnaast zorgt de captain er voor dat de andere teamleden op de hoogte zijn van het verloop van de dag.

Alleen aanmoedigen kan natuurlijk ook. Registreer dan even om ook een deelnemersbandje te krijgen.

Kies je spel(len) *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

zes teamleden

Niet genoeg mensen binnen je eigen onderneming, maar wel mee doen? Versterk je team met een andere bedrijf gevestigd op Strijp-T. Je kan dus samen met een ander bedrijf meedoen zolang deze ook lid is van de Strijp-T Community.